Menu
November 2018
M T W T F S S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

Известување

Почитувани

   Државниот инспекторат за земјоделство во минатото имаше плодна и многу важна соработка со здруженијата на земјоделците, а со цел ефикасна имплементација на законите и подзаконските акти на целата територија на Р.Македонија, контрола на земјоделските производи и сузбивање на нелегален увоз на земјоделски производи, производи за заштита на растенијата, ѓубрива, семенски и саден матријал за земјоделски растенија.

    За таа цел Ве известуваме дека Државниот инспекторат за земјоделство се надева дека и во иднина ќе продолжи соработката, па доколку имате било какви сознанија од теренот за низа неправилности (недозволена трговија со семенски и саден материјал, шверц на производи за заштита на растенијата, незаконски узоз или трговија со земјоделски производи, неправилности при откупот на земјоделските производи и сл.) благовремено да не известите на бесплатниот телефонски број (0800 11 000) или на телефонскиот број 02/3121462 – Државен инспекторат за земјоделство.

     Во прилог може да го погледнете Известувањето

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125