Menu
October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

На иницијатива на директорот на Државниот инспекторат за земјоделство Јане Станкоски, на ден 31.03.2018 годнина  ( Сабота ), во просториите на Државниот инспекторат за земјоделство се одржа едукативна средба, на која присуство земаа надлежните инспектори од Државниот инспекторат за земјоделство. Целта на презентацијата беше да се претстави новото софтверско решение за електронска обработка на податоците, кој е во фаза на изработка.

Целта на овој информационене систем е да ја подобри ефикасноста како на Државниот инспекторат за земјоделство, така и на бизниз заедницата на Република Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125