Menu
November 2018
M T W T F S S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

      Во просториите на Државниот инспекторат за земјоделство,  на ден 13.04.2018 год, петок,   се одржа работна средба, на која присуство земаа надлежните инспектори од Државниот инспекторат за земјоделство и представници на винарските визби во Република Македонија. Целта на работната средба  беше да се представи новото софтверско решение за електронско поднесувње на барања за издавање на придружен документ за извоз на вино, производи од винско грозје и производи од вино , кој се уште е во фаза на изработка.

Целта на овој  систем, е да ја подобри ефикасноста како на Државниот инспекторат за земјоделство, така и на бизнис заедницата на Република Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125