Menu
November 2018
M T W T F S S
« Sep    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

Во изминатиот период Државниот инспекторат за земјоделство активно работи во насока на унапредување на соработката помеѓу Државниот инспекторат за земјоделство и бизнис заедницата. Од тие причини на ден 02.05.2018 година, Среда во просториите на Државниот инспекторат за земјоделство  се одржа работен состанок помеѓу  Државниот инспекторат за земјоделство и претставници на откупувачите на тутун.

На работната средба беше презентиран новиот систем за електронско поднесување и обработка на барања за издавање на сертификати кои се издаваат од страна на Државниот инспекторат за земјоделство. Целта на овој систем е да се подобри комукацијата и деловната соработка помеѓу Државниот инспекторат за земјоделство и тутнскиот сектор кој е од суштинско значење за развојот на земјоделството во Република Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125