Menu
June 2019
M T W T F S S
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

Јавни набавки

Оглас за прибирање на понуди која се спроведува преку ЕСЈН  и завршува со Е-аукција за јавна набавка на стоки за набавка на канцелариски материјали, опрема и тонери, за 2017 година за потребите на Државниот инспекторат за земјоделство БРОЈ 03/2017

Тендерска документација

ОГЛАС БРОЈ 03/2017

Оглас за прибирање на понуди која се се спроведува преку ЕСЈН и завршува со Е-аукција за доделување на договор за „Јавна набавка на работи – градежно занаетчиски работи“ БРОЈ 02/2017

ОГЛАС БРОЈ 02/2017

Тендерска документација

Оглас со отворена постапка за доделување на договор за „Јавна набавка на услуги за интернет“ БРОЈ 01/2017

Тендерска документација

ОГЛАС БРОЈ 01/2017

Оглас со отворена постапка за доделување на договор за „Јавна набавка на услуги за печатење и укоричување на материјали за потребите на Државен инспекторат за земјоделство“ БРОЈ 08/2016

Тендерска документација

ОГЛАС БРОЈ 08/2016

Оглас со отворена постапка за доделување на договор за јавна набавка на стоки за поправка, сервис и одржување на возила на државниот инспекторат за земјоделство (вклучувајќи резервни делови, гуми и сл.) БРОЈ 07/2016

Тендерска документација

ОГЛАС БРОЈ 07/2016

Барање за прибирање на понуди за јавна набавка на стоки – безбедносни метални архивски ормари која се спроверува преку електронскиот систем за јавни набавки БРОЈ 06/2016

Тендерска документација

ОГЛАС БРОЈ 06/2016

Барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуги од авторска агенција за потребите на Државниот инспекторат за земјоделство БРОЈ 05/2016

Тендерска документација

ОГЛАС БРОЈ 05/2016

Барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услугата за потполно каско осигурување, осигурување од автомобилска одговорност и осигурување на патници од незгода за потребите на Државниот инспекторат за земјоделство БРОЈ 04/2016

ОГЛАС БРОЈ 04/2016

Тендерска документација

Барање на прибирање на пнуди за јавна набавка на услуга за технички преглед и регистрација на возила на Државниот инспекторат за земјоделство БРОЈ 03/2016

Тендерска документација

ОГЛАС БРОЈ 03/2016

Барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуга за сервисно одржување на инсталиран апликативен софтвер и информатичките системи за потребите на Државниот инспекторат за земјоделство БРОЈ 17/2016

ОГЛАС БРОЈ 17/2016

Тендерска документација

Барање за прибирање на понуди за јавна набавка на систем за следење и контрола на возила со телекомуникациска опрема – гпспрс уреди БРОЈ 16/2016

ОГЛАС БРОЈ 16/2016

Тендерска документација 

vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125
c99 shell hacklink istanbul evden eve nakliyat hacklink Google
hacklink nedir hacklin seo ve hacklinkin faydaları hacklink hacklink satış hacklink panel hacklink al hacklink seo evden eve nakliyat bmw yedek parça mercedes yedek parça seo nedir seo analiz googlede üst sıraya çıkmak gibi kesin sonuçlarla seo çalışmasında kaliteli hizmet veren hacklink adresi www.profseo.co dur.evden eve nakliyat böcek ilaçlama paykasa paykasa bozdurma aradığınız bütün kelimeler sadece burda. instagram takipçi hilesi bypass shell wso shell hacklink satış hacklink panel wso shell hacklink hacklink hacklink al hacklink seo nedir Google