Menu
December 2018
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

Контакт

logo

  ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО

ул. Гоце Делчев бр. 18 ( Зграда на МТВ 13 кат )  1000 Скопје

контакт телефон : ( 02 ) 3121 – 462

електронска пошта : diz@diz.gov.mк

        РАБОТНО ВРЕМЕ : Секој работен ден од 07.30 – 16.30 часот


 

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Табановце - Куманово

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Зоран Костовски 070/ 403 – 967
 • Маја Петрушевска 070/ 403 – 955
 • Благоја Стојковиќ 070/ 326 -552
 • Бесник Алити ( помлад соработник )  070/ 403 – 968
 • Шаип Азири 070/ 409 – 872
 • Станко Стефановски 071/ 329 – 526
 • Соња Богатиновск Симуноска 072/ 254 – 897

Работно време : 7 / 24 часа

Контакт телефон : ( 031 ) 467 – 570

Електронска пошта : gp.tabanovce@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Богородица - Гевгелија

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Горан Гаревски 072/ 254 – 905
 • Васко Карајанов 070/ 409 – 853
 • Снежана Аризанова 070/ 403 – 950
 • Љупчо Џалев 071/ 411 – 871
 • Андон Сарамандов 070/ 403 – 951

Работно време : 7 / 24 часа

Контакт телефон : ( 034 ) 230 – 031

Електронска пошта : gp.bogorodica@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Терминал Струмица

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Бранко Тодоров  070/ 409 – 874
 • Ѓорѓе Калев  070/ 409 – 857
 • Алекса Михаилов  072/ 254 – 910
 • Томе Михаилов ( помлад соработник )  070/ 326 – 641
 • Ванчо Гогов ( помлад соработник ) 070/ 326 – 643

Работно време : Секој ден од 10.00 – 24.00 часот

Контакт телефон : ( 034 ) 346 – 267

Електронска пошта : mu.strumica@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Делчево - Делчево

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Миле Манов  070/ 409 – 859
 • Ѓорѓи Ѓорѓиевски  070/ 409 – 858
 • Дејан Христовски  070/ 326 – 452

Работно време : Секој работен ден од 07.00 – 19.00 часот ( за викенд и празник на повик )

Контакт телефон : ( 033 ) 411 – 851

Електронска пошта : gp.delcevo@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Ново Село - Струмица

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Лоренс Панзов  070/409 – 877
 • Ѓорѓе Калев  070/ 409 – 857

Работно време : Секој работен ден од 08.00 – 16.00 часот, на повик до 19.00 часот ( за викенд и празник на повик )

Контакт телефон : ( 034 ) 363 – 280

Електронска пошта : gp.novoselo@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Меџитлија - Битола

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Менде Поповски  070/ 409 – 860

Работно време : Секој работен ден од 08.00 – 16.00 часот, на повик до 19.00 часот ( за викенд и празник на повик )

Контакт телефон : ( 047 ) 222 – 136

Електронска пошта : gp.medzitlija@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Ќафасан - Струга

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Станка Џамтовска  070/ 409 – 856
 • Даниела Рајчиноска  070/ 326 – 465

Работно време : Секој работен ден од 07.00 – 19.00 часот,  ( за викенд и празник на повик ).

Контакт телефон : ( 046 ) 782 – 633

Електронска пошта : gp.kafasan@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Деве Баир - Крива Паланка

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Жарко Стојчевски  070/ 409 – 864
 • Сибин Ѓорѓиевски  070/ 409 – 873
 • Слаѓан Јакимовски  070/326 – 621

Работно време : Секој работен ден од 08.30 – 16.30 часот,  ( за викенд и празник на повик ).

Контакт телефон : ( 031 ) 387 – 126

Електронска пошта : gp.devebair@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Блато - Дебар

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Илир Цами  070/409 – 862 (на повик )
 • Валентина Стојаноска  070/409 – 855 (на повик )

Работно време : Секој работен ден од 08.30 – 16.30 часот.

Контакт телефон : ( 046 ) 838 – 380

Електронска пошта : gp.blato@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Блаце - Блаце

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Драган Маневски  070/ 409 – 868
 • Дијана Стојкоска  070/ 409 – 869

Работно време : Секој работен ден од 07.00 – 19.00 часот ( за викенд  од 09.00 – 17.00 часот )

Контакт телефон : ( 02 ) 3214 – 742

Електронска пошта : gp.blace@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Премин Скопје - Скопје

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Нусрет Исени  070/ 409 – 871

Работно време : Секој работен ден од 08.30 – 16.30 часот.

Контакт телефон : ( 02 ) 2772 – 510

Електронска пошта : gp.skopje@diz.gov.mk

Државна фитосанитарна гранична инспекција на Граничен Меѓународен аеродром - Скопје

Државни фитосанитарни инспектори :

 • Горан Трајковски  070/ 409 – 861

Работно време : Секој работен ден од 08.30 – 16.30 часот.

Контакт телефон : ( 02 ) 2772 – 510

Електронска пошта : gp.skopje@diz.gov.mk

 

 

  

 

vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125