Menu
September 2020
M T W T F S S
« Aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

Информации од јавен карактер

      Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер („Сл. весник на РМ” бр.13/06, 86/2008 и 6/2010), Државниот инспекторат за земјоделство  ја изготви следната

     ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

     Листата на информации од јавен карактер на Државниот инспекторат за земјоделство ја сочинуваат следните групи на информации:

 • Граѓански дневник;
 • Организација на Државниот инспекторат за земјоделство (органограм);
 • Пречистени текстови на Закони и подзаконски акти што го регулираат инспекцискиот надзор од областа на земјоделството, руралниот развој, рибарството и аквакултурата, (интерни пречистени текстови);
 • Билатерални и мултилатерални договори и документи;
 • Стратешки документи, анализи и програми на Инспекторатот;
 • Одлуки што ги донесува Инспекторатот во рамките на законските надлежности  (со анонимизирани податоци);
 • Годишни, полугодишни и други извештаи на Инспекторатот;
 • Препораки, дадени мислења и укажувања, упатства и други интерни акти на Инспекторатот;
 • Информации за јавни набавки;
 • Документи и информации за проекти на Инспекторатот;
 • Барања/обрасци;
 • Статистички податоци.

     Граѓаните на Република Македонија можат да добијат информација од јавен карактер што ја изготвила или со која располага Државниот инспекторат за земјоделство со пополнување на

      Барањето за информација може да се достави во писмена форма на адресата на Државниот инспекторат за земјоделство – ул.Гоце Делчев, Зграда на МТВ 13 кат, 1000 Скопје.Граѓаните може да се информираат за сите прашања од нивен интерес што се поврзани со правото на слободен пристап до информации од јавен карактер и на телефон (02) 3121 – 462 .

      Државниот инспекторат за земјоделство, согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, за службено лице за посредување со информации ја определи

              Славица Конуков – Одделение за информатички технологии

             Контакт телефон/факс:  (02) 3121 – 462

             Електронска пошта: slavica.konukov@diz.gov.mk

  Комисија за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер

 Oвластени лица – офицери за заштита на личните податоци

            Славица Конуков – Одделение за информатички технологии

             Контакт телефон/факс:  (02) 3121 – 462

             Електронска пошта: slavica.konukov@diz.gov.mk

koronavirus.gov.mk
vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125
c99 shell hacklink istanbul evden eve nakliyat hacklink Google
hacklink nedir hacklin seo ve hacklinkin faydaları hacklink hacklink satış hacklink panel hacklink al hacklink seo evden eve nakliyat bmw yedek parça mercedes yedek parça seo nedir seo analiz googlede üst sıraya çıkmak gibi kesin sonuçlarla seo çalışmasında kaliteli hizmet veren hacklink adresi www.profseo.co dur.evden eve nakliyat böcek ilaçlama paykasa paykasa bozdurma aradığınız bütün kelimeler sadece burda. instagram takipçi hilesi bypass shell wso shell hacklink satış hacklink panel wso shell hacklink hacklink hacklink al hacklink seo nedir Google