Menu
December 2018
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
exim
aloinspred
aloinspgr
spodeli_mislenje

Пријави неправилности

                                                                                    7495c4_2a469c61e1ba49dcaa53bdf7a9227c2d.jpg_srz_p_152_134_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz               

    ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО

 ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТ

                       Со цел да им се помогне на граѓаните во остварувањето и заштитата на нивните права од областа на земјоделството „Државниот инспекторат за земјоделство“ отвори бесплатна телефонска линија со број  0800 11 000.

          На телефонскиот број може да се врти од фиксен и мобилен телефон и истиот е достапен секој работен ден од 08 и 30 h до 16 и 30 h.

7495c4_4961fb8c403e4e6ca1978c5d82319ef2.jpg_srz_p_139_89_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

vladanarm
wg2x125b
wg3x125
1b
wg5x125
wg6x125
wg7x125
wg8x125