Skip to content

Day: мај 4, 2023

Интерен оглас број 01/2023

Интерен оглас број 01/2023 за потполнување на работно место со унапредување
Прочитајте повеќе

Јавен оглас

Јавен оглас за вработување на 1 (еден ) извршител на определено време во Државниот инспекторат за земјоделство
Прочитајте повеќе