Skip to content

Day: јули 17, 2023

Во Брисел започна објаснувачкиот скрининг за Кластер 5, „Ресурси, земјоделство и кохезија“

Според скрининг агендата, почнувајќи од денес па сè до 20-ти јули, во Брисел, македонската делегација, заедно со албанската, ќе го следи објаснувачкиот скрининг за Кластер 5, „Ресурси, земјоделство и кохезија“.
Прочитајте повеќе