Skip to content

Month: септември 2022

Корисни информации за употребата, улогата и значењето на листите за проверка

Во рамки на тековниот Проект Е-инспектор – продолжување на поддршката на инспекциските реформи во Северна Македонија, поддржан од Европската банка за обнова и развој, се изработи Анализата за употребата и
Прочитајте повеќе

Долгата винска традиција на земјите од Отворен Балкан преставена преку врвни вина на Саемот „Винска Визија“

    Во рамки на првиот меѓународен саем за вино, храна и туризам „Винска Визија на Отворен Балкан“, кој во следните четири дена се одржува во Белград под покровителство на
Прочитајте повеќе