Skip to content

Day: мај 16, 2023

Станкоски: Со поврзување на фитосанитарните системи во регионот трговијата оди побрзо и нема чекање на границите

На 15 и 16 мај, 2023 година во Будва, Црна Гора, директорот на Државниот инспекторат за земјоделство м-р Јане Станкоски учествуваше на Самитот „Одржливи врски – посилна економија“. Самитот имаше
Прочитајте повеќе