Skip to content

Month: јуни 2023

Интерен оглас 02/2023

Одлука за избор за унапредување на административен службеник
Прочитајте повеќе

Започнува соработка меѓу земјоделските инспекторати на Македонија и Италија – заедно до повисоки стандарди во контролата на земјоделските производи

  Директорот на Државниот инспекторат за земјоделство на Република Северна Македонија м-р Станкоски Јане и директорот на Централниот инспекциски оддел за заштита на квалитетот и за заштита од измами кај
Прочитајте повеќе