Skip to content

Month: март 2024

Државниот инспекторат за земјоделство остро ги демантира написите во медиумот Радио Слободна Европа во кои стои дека: „Според државниот земјоделски инспекторат  (ДИЗ), главниот проблем што се уште се регистрираат одредени
Прочитајте повеќе

Државниот инспекторат за земјоделство организираше  обука на тема ,,Насоки за примена на Законот за прекршоците”.Реализирањето на  оваа обука произлезе од потребата да се детектираа проблемите со кои се соочуваат вработените
Прочитајте повеќе

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство
Прочитајте повеќе

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство
Прочитајте повеќе

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство
Прочитајте повеќе

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство

Неделен извештај за инспекциски надзор на Државниот инспекторат за земјоделство
Прочитајте повеќе