Денес  во просториите на Државниот инспекторат за земјоделство, директорот на Државниот инспекторат за земјоделство Зоран Шапуриќ, остварив работна средба со Македонската риболовна федерација. На средбата беше констатирано дека соработката помеѓу Државниот инспекторат за земјоделство и Македонската риболовна федерација се одвива доста добро, но дека во иднина има простор за нејзино подобрување и продлабочување. Воедно директорот на Државниот инспекторат за земјоделство Зоран Шапуриќ, на денешниот состанок имаше можност да се запознае со календарот на претстојни натпревари во спортскиот риболов.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy