Во Охрид, Директорот на Државниот инспекторат за земјоделство Зоран Шапуриќ, заедно со вработените во Државниот инспекторат за земјоделство имаше повеќе работни состаноци со командирот на Езерската полиција при МВР, како и со претставници на Регионалниот центар за гранично управување запад при МВР. Заеднички е констатирано дека соработката помеѓу Државниот инспекторат за земјоделство со МВР Езерската полиција и Регионалниот центар за гранично управување Запад е на одлично ниво. Ова резултираше со низа успешни заеднички активности во спречување на криволов во водите на Охридското езеро.  

Галерија

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy