Skip to content

Day: јули 26, 2022

Денес во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, директорот на Државниот инспекторат за земјоделство м-р Јане Станкоски заедно со Билјана Талеска – Компонентен лидер од земјата корисник од
Прочитајте повеќе

Одлука за избор за унапредување на административен службеник
Прочитајте повеќе