Јаболката се најизвезуваното овошје од Македонија со зголемен прилив на средства или раст за цели 34% споредбено со ланската година.

Во периодот од јануари до септември 14.4 милиони евра влегле во државата од јаболка, покажуваат податоците од државниот завод за статистика, информира

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy