Во Битола се одржа Mанифестацијата за „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“, во организација на здружението „Современо Земјоделство“.

На настанот присусутвуваше и директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, Зоран Шапуриќ.
Трета година по ред, се доделуваат признанија за најуспешните земјоделци, агробизнисмени и институции од различни области.
На денешното доделување на признанија за најуспешни од областа на земјоделството, директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, Зоран Шапуриќ имаше чест да добие признание од Здружение на земјоделци ,,Современо земјоделство,, за висока професионалност на Државниот инспекторат за земјоделство.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy