На 9-ти март во просториите на Инспекцискиот совет, постапувајки по протоколите за заштита од пандемија, во две групи, се реализираше консултативниот час за кандидатите за инспектори чија тематика опфаќаше презентации и дискусии од Модул 1 – Закон за инспекциски надзор. Обучувачите г-ѓа Грозданка Тилева од Државниот инспекторат за труд и г-ѓа Силвана Трбогазова од Државниот инспекторат за земјоделство, преку своето долгогодишно искуство преку примери од праксата, им овозможија на кандидатите поблиску да се запознаат со одредбите од Законот за инспекциски надзор.  

Галерија

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy