Државниот инспекторат за земјоделство организираше  обука на тема ” Насоки за примена на Законот за општа управна постапка ” . Реализирањето на  оваа обука произлезе од потребата за воедначување на работењето на сите вработени во Државниот инспекторат за земјоделство , разјаснување на одредени дилеми во постапување на законските одредби согласно кои секојдневно се преземаат дејствија, како и зацврстување и надградување на теоретските и практични знаења а со цел подорубање на севкупното функционирање на Инспекторатот.

 

Галерија

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy