На ден 19.10.2022 година во просториите на Државниот инспекторат за земјоделство се одржа  презентација на електронската база на прописи на ЈП Службен весник на РСМ.

Галерија

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy